Varför inte hyra mark i Stockholm?

24 juni 2022 Lily_Hansen

editorial

Mark är en värdefull tillgång. Det är något som sannolikt aldrig kommer att förändras. Den som har haft tur har kanske ärvt mark. I bästa fall är det till och med mark i ett område där priserna har stigit. Då är det bara att gratulera. 

I annat fall, om man inte har egen mark, är det bara att börja undersöka alternativen. Kanske har man möjlighet att köpa mark, men det är inte alltid så enkelt. Håller man till i trakten av Stockholm så är det nästan hopplöst att hitta någon mark att köpa överhuvudtaget, än mindre till ett överkomligt pris. 

När man så har gett upp tanken på att köpa så börjar man kanske fundera på att hyra mark i Stockholm. Då kommer man att upptäcka att det är ett mycket mer genomförbart alternativ. Det finns de som har varit lyckosamma nog att komma över mark och som nu är villiga att hyra ut den.

 

hyra mark i Stockholm

 

Många val och tillval

Det kan handla om mark där du till exempel kan ställa upp containers för förvaring av vad det nu är som du behöver förvara. Eller också behöver ditt företag mark av annan anledning. Oavsett vilket finns det markytor av olika slag att välja mellan. 

Du kan till exempel välja mellan mark som är öppen eller inhägnad, asfalterad eller belagd med grus, precis hur du vill ha det. Om du behöver vatten, avlopp och el så finns det även möjligheter till det. För en extra slant kan du till och med få service från ett vaktmästeri på platsen.

Faktum är att du inte ens behöver använda egen personal för att lasta och lossa, om du har behov av det. Den tjänsten finns också att köpa på plats. 

Så var hittar man då allt detta fantastiska? Det är bara att gå in på https://www.damattsson.se/upplagsmark/ så får du svar på det.

Fler nyheter