Städning för företag i Stockholm

28 juni 2022 Lily_Hansen

editorial

Är du företagare och ser att det börjar bli damm i hörnen? Ingen fara. Det finns de som kan jaga rätt på smutsen så att allt blir skinande rent igen. Du kan känna atmosfären förändras och det bidrar till en lugn och harmonisk personal som påverkats positivt av en ren miljö. Tid kan därmed läggas på rätt saker.

Kunnig personal som har siktet inställt på renlighet tar sig an kontorsstädning på ett diskret sätt utan störningar för dig eller din personal. Du får hjälp med golv, väggar, trappor och även skrivbord och kontorsapparater. Kontakta dem vidare för kostnadsfri offert.

Vad ingår i företagsstädning?

När det kommer till vad som ska göras under en företagsstädning är det varje gång olika. Generellt är det golv och skrivbordsytor som ska rengöras. Personalen tar självklart hänsyn till dina önskemål och är mycket flexibla vad gäller tider.

En regelbunden företagsstädning i Stockholm utförs av kvalificerade medarbetare som har lång erfarenhet av just liknande städning. Servicen är förstklassig och professionellt och noga utförd. Personalen arbetar med de senaste metoderna när det kommer till städteknik, för din och deras skull. 

Företaget utbildar sina anställda ständigt för att alla resultat ska kunna genomföras på ett högkvalitativt sätt. Självklart finns heltäckande försäkring om olyckan skulle vara framme. Du får givetvis full ersättning om något skulle råka skadas.

 

företagsstädning Stockholm

 

Varför städa regelbundet?

När en företagsstädning sker regelbundet hinner damm och smuts inte samlas och det som ändå dyker upp är lätt att bli av med. Miljön att arbeta i blir trevligare genom att till exempel kontoret har klarare och friskare luft. Självklart är det också nödvändigt för att få bort kvalster och skadliga bakterier.

En ren arbetsplats ger färre sjukskrivningar bland personalen och det i sig kan leda till att företagets produktivitet ökar. Har du inte skaffat hjälp att rengöra din arbetsplats tidigare så gör det nu.

Fler nyheter