Skaffa ett program för smidig kontering som resulterar i snabbare bokföring

24 maj 2021 Cecilia Olsson

En redovisningsbyrå kan precis som alla andra branscher ha nytta av att effektivisera sitt arbete. Genom att till exempel skaffa ett program som gör konteringen betydligt mycket smidigare så kan man spara in väldigt många timmar. Genom enkel och korrekt kontering blir det bättre både för klienter och byrån.

Ett program framtaget av en byrå till andra byråer

Kontera.Mindre är ett program som har tagits fram för att underlätta konteringen och göra att den kan gå betydligt snabbare och smidigare. Till exempel så erbjuder det att man som byrå endast behöver en inloggning oavsett antal användare. Kontera.Mindre kan installeras på valfritt antal datorer och det spelar därmed ingen roll om alla sitter och arbetar på olika platser, programmet fungerar ändå eftersom inget lokalt nätverk krävs.

Ett program som klarar det mesta

Det är dessutom ett program som kan komma ihåg och anpassas efter varje individuell klient. Oavsett om det handlar om enkla konteringar med endast ett motkonto eller mer avancerad kontering såsom leasing och lån så erbjuder Kontera Mindre smidiga lösningar.

Programmet kommer till exempel ihåg om det ska vara halv moms på leasingen, en fast bankavgift eller serviceavgift. Det stöder även olika lån, på samma klient, konterade mot respektive konto där mellanskillnad kan väljas att konteras mot ränta.

Anpassa efter varje klient

Med Kontera Mindre går det att anpassa kontoplanen, olika snabbknappar, räkenskapsår med mera för att underlätta så mycket som möjligt, det är helt enkelt ett program som är byggt för att nästan allting ska kunna anpassas till varje klient. Det går även att få en tydlig överblick på verifikationer som ska kontrolleras till nästkommande gånger, genom att enkelt ställa in vilka konteringar som bör ses över även om de har direktkonterats. 

Utöver dessa så har Kontera.Mindre’s program fler användbara funktioner som kommer att göra all framtida kontering och bokföring så mycket smidigare, läs mer på https://konteramindre.se/funktioner/.

Fler nyheter