Neonskyltar i Malmö

11 mars 2022 jonas_olsson

editorial

Vill man ha ett par bra neonskyltar kan man hitta det i Malmö. Det är en stad som vet hur en neonskylt ska bäras upp och göra den rättvisa. Det finns många olika anledningar till varför man skulle behöva en neonskylt. En del vill ha dem på utsidan för att upplysa människor om vad de har att erbjuda. Andra vill att det sitter en neonskylt inne i deras lokal. Några vill också ha dem i sitt eget hem. Neonskyltar i Malmö kan man finna på nätet, men roligast kanske det är att titta in i en butik.

Skyltar med personlig design och retrokänsla

Man kan beställa en personlig skylt som är utformad efter ens egna önskemål. Det finns konstnärer och designers som älskar att hålla på med neon. De ska nog klara av att skapa något man vill ha. Att ha en skylt i neon kan kännas väldigt retro och det kan vara något som stämmer med företagsprofilen, och det kan också vara något som stämmer med den känsla man vill förmedla. En neonskylt med retrokänsla drar till sig människor med känsla för retro. Det är bara logiskt. 

 

Neonskyltar Malmö

 

Montering och bakgrund

Det finns många sätt att montera upp en neonskylt på. Det gör man inte själv utan det ska man överlåta till expertis. Det är ju elektriska ledningar för att den ska lysa och då är det lag på att det ska vara en behörig elektriker med vid installationen. Inget för en enkel lekman, med andra ord.

Det går att få en skylt monterad direkt på en vägg. Det är finurligt och bra för alla. Andra sätt är att man sätter den på en bakgrundsplåt eller i en så kallad bokstavs-kropp. Det är upp till beställaren att välja hur skylten ska sitta. Viss inverkan har såklart miljön där skylten ska vara. 

Fler nyheter