Ljusskyltar är bra reklam

29 juli 2021 william_eriksson

Ljusskyltar på företagets fasad är en mycket bra reklam, för den är hållbar och syns lång väg. Skyltar med stora bokstäver på syns ända från motorvägen ibland, och alla som passerar vet vilket företag som finns där. Ibland är logotypen så välkänd att det räcker med en hastig blick på den för att känna igen företaget.

Visst vill du också att folk ska känna till ditt företag eller affär, så att bara en glimt av skylten väcker deras lust att handla hos dig? Annonser och reklamutskick är bra, men det är lättflyktig information i jämförelse med ljusskyltar. De är strömsnåla och det är bra eftersom de lyser många timmar i sträck.

Många typer av ljusskyltar

Hur din skylt ska se ut kan du bestämma fritt. Kontakta ett företag som tillverkar skyltar och se deras sortiment, så blir du inspirerad till egna idéer. Man kan ha ljuset riktat bakåt mot väggen, så att bokstäverna sitter framför, man kan ha en ram, man kan ha färgglada lysande bokstäver, och man kan välja en gammaldags, sirlig neonskylt.

Ledljuset har också den fördelen att det lyser starkt utan att skylten blir så varm, och därför har det blivit det mest populära alternativet. En skylt är en billig investering sett till livslängd och reklamvärde. Skaffa dig en skylt du verkligen trivs med, och en som kunderna inte glömmer i första taget.

Ny ägare och ny skylt

När du exempelvis har övertagit en restaurang vill du troligtvis sätta din egen prägel på den. Du kan byta färg på väggarna och skaffa ny inredning. När restauranger, gatukök eller pizzerior byter namn är det givet att de måste skaffa en ny skylt, med ny image.

Det är alltid lite av nyhetens behag när en ny affär öppnar. Även om den har samma sortiment som tidigare blir det en nystart, och nya ljusskyltar lockar folks nyfikenhet.

Fler nyheter