Kreativa konferenser i Malmö

04 november 2019 admin

En konferens kan vara något riktigt bra för att skapa gott samarbete och kreativitet kollegor emellan. Det kan vara bra att anordna en konferens vid början av ett projekt, lite som en nystart, för att alla ska vara med på vad som gäller och få en riktig kick-start. Det kan också vara en god idé att ha en konferens mitt i ett projekt eller arbete, för att få upp kreativiteten som eventuellt har börjat dala efter hårt arbete under en längre tid. Även fast en konferens ofta handlar om jobb och föreläsningar så är det också något som kan vara trevligt och lite av en belöning för trogna anställda. Tid för att umgås och lära känna varandra bättre kan vara ett väldigt effektivt sätt att stärka samarbetet i en arbetsgrupp. 

Önskar du boka en konferens i Malmö så finns där en helt nyrenoverad konferensanläggning centralt belägen i staden. På Folk Mat & Möten finns smakfullt inredda lokaler som är byggda för kreativitet. Det finns allt från små konferensrum till stora lokaler för större evenemang. Konferenslokalerna har plats från sex personer upp till tvåhundra. Genom att anläggningen har en central plats i staden så är det nära till Malmö C vilket gör att man lätt kan resa klimatsmart till och från konferensen. Personalen på Folk Mat & Möten har lång erfarenhet av att organisera sammankomster och varje konferens blir skräddarsydd efter gruppens behov.

Så boka in tid för en konferens, det lönar sig i längden. Det kan vara allt från en dagkonferens med en god lunch eller en konferens med gästföreläsare och fina middagar som sträcker sig över flera dagar. Det boeror på budget, tid och syfte. Är man osäker på vad man ska välja så kan man genom att skicka en bokningsförfrågan få tips och idéer på vad konferensanläggningen har att erbjuda.

 

Fler nyheter