Frigolitskyltar passar bra inomhus

21 juli 2021 patrick_pettersson

Det gäller att sticka ut och synas och med frigolitskyltar inomhus kan du lätt göra det. Det finns många användningsområden för en skylt, du kanske vill ha en i receptionen, en i konferensrummet, eller du är på väg till en företagsmässa och skall bära med dig din skylt. Tack vare flexibilitet i materialet så går det att forma skyltar exakt som man önskar.

Det finns två olika sorters frigolit som brukar användas, den ena är frigofoam för en slät yta och den andra är en liknande emballagefrigolit som är mycket hårdare. För att få skyltarna tåligare går det att behandla dem med andra material och en teknik som ofta används är datorstyrda glödtrådsskärlinjer. Frigolitskyltarna går att få i vilken kulör man än önskar då de går lätt att måla dem. 

Skyltarna kan även toppas med akryl eller folie som gör att ytan blir hårdare och mer stryktålig och bokstäverna blir glansigare. Effekten blir väldigt iögonfallande och mycket snygg vilket gör det lätt att sticka ut i mängden. 

 

 

Olika användningsområden

Det finns många tillfällen då det är toppen att ha en skylt i frigolit, som är ett prisvärt alternativ till andra skyltar. Dessa skyltar kan användas inom event, kontor, butik, scendekor, mässor, reklam, utställningar eller på andra ställen där det finns behov utav en effektfull skylt. Materialet är lätt så det är enkelt att montera upp skylten på väggen. Det är även väldigt enkelt att transportera en frigolitskylt som inte väger så mycket, så du kan använda den vid många olika tillfällen. 

Du kanske ska anordna en konsert, en fest, ett bröllop eller något annat evenemang och behöver en effektfull skylt. Då kan du få en skräddarsydd skylt precis som du vill ha den, kanske en i 3D eller en i knallrosa. Bara fantasin sätter gränsen för vad som är möjligt.

Fler nyheter