En kurs i föreningsledning ger dig rätt verktyg

14 juni 2021 jonas_olsson

Att tala om förändringar kan vara ett framgångsrikt sätt att vinna förtroende. Ni har insett att ni gjort någonting som inte fungerat som ni velat, och därför måste någonting hända. Det sägs att Albert Einstein är upphovsmakare till det berömda citatet om att galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig nya resultat. Det där har ni insett, men ni inser nog också att förändring inte är enkel. 

Fråga bara Barack Obama, den förre presidenten i USA. Han gick till val med slagordet “change”. Förändring, på engelska. Väl vid makten insåg han dock att förändring inte var så enkelt som han hade hoppats. 

Det finns alltid de som motsätter sig förändring. Som räds för det nya och oprövade. Med rätt kompetens och utbildning i bagaget kommer du dock att få med dig även dessa på tåget. Du kommer att lyckas med det som en del menar att Obama inte gjorde. Åstadkomma förändring. 

 

Tid för förändring

Du som läser den här texten är sannolikt i någon slags ledande position på ditt företag eller jobb. Du har förstått att ni måste förändra, och ni har gjort ett gott arbete att utvärdera det som varit. Det kan dock krävas en liten “knuff” för att ni ska hamna i rätt riktning i de nya stegen ni tar nu. Ingen kan göra det åt er, men ni kan få verktygen som krävs för att styra skutan åt rätt håll. Det finns kurser i förändringsledning som förmedlar den kunskapen. 

Sök på nätet efter “förändringsledning kurser” så kommer du att hitta mer information.  Vänta inte, sök redan nu. Förändringens vindar blåser. Det är dags nu. Stå inte och stampa på samma ställe, för då kommer ni ingen vart. Ni måste våga ta steget. Men gör det med kursens kunskaper i bakgrunden för att känna er trygga med vad ni gör.

Fler nyheter