Du kan behöva en ny lagervagn

27 oktober 2021 jonas_olsson

editorial

Hur lagrar man stora glasrutor på ett betryggande sätt, utan att de krossas eller blir kantstötta och repiga? Svaret är enkelt, skaffa en ny lagervagn till ditt kompaktlager och förvara stora glasrutor stående bredvid varandra. De är då också på samma gång lätta att flytta runt. 

En smidig hantering är viktigt, så att du själv levererar varor i perfekt skick. Kostnader för svinn minskar och personalens egen säkerhet ökar. En ändamålsenlig lagervagn gör så stor skillnad i det dagliga arbetet. 

Något för gallerier och glasmästare

Det är också lätt att ha ett litet lager att visa upp, när man förvarar sina rutor i en lagervagn. Kanske har du inramade tavlor eller affischer, och då ligger de säkert förvarade i en sådan vagn. Det är lätt att komma åt det du söker när du är så välorganiserad, och det sparar mycket tid att du slipper leta. Du har ett smidigt och fungerande system för hanteringen. 

Du kan skaffa många lagervagnar, och det finns både nya och begagnade. Har du en affär eller utställning är det säkert trevligt för dig att skaffa helt nya lagervagnar att ha produkterna i. Tveka inte att ta kontakt med en leverantör av nya lagervagnar, så får du proffshjälp att skaffa precis det du behöver. 

Bra att ha på bygget

Även på byggen krävs det att glasrutor i fastigheten är hela och snygga. Hanteringen av dem sker både enkelt och säkert när du har en flyttbar vagn. Då kan du transportera flera rutor på en gång.

Det finns altanräcken och många andra byggnadsdetaljer med glas, och det blir mycket lättare att hantera glasskivorna när de står i lagervagnen. Ska du på något vis hantera rutor, är detta en uppfinning som du kommer att ha stor nytta av. Leverantören hittar du lätt på internet, och du får bra service när du kontaktar dem.

Fler nyheter